lot 14

In een rustige wijk in Hamme biedt Potrell dit unieke woonproject aan. Het project bestaat uit 10 halfopen bebouwingen en 1 alleenstaande woning. Hier woon je in een rustige, doch heel centrale omgeving. Bakker, supermarkt, scholen, het natuurgebied De Bunt … zijn op wandelafstand gelegen en je geniet van een goede connectie naar Sint-Niklaas (N41), naar Gent en Antwerpen (E17).

De nieuwbouwwoningen worden gebouwd in een landelijke en hedendaagse stijl. Elk huis wordt gekenmerkt door lichtrijke leefruimtes, een open keuken met eiland, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De woningen zijn zeer energiezuinig (E-30) en  genieten van alle hedendaags comfort. Daarnaast beschikt iedere woning over een eigen tuin en een garage. Vervolgens is er een zolder die uitbreidingsmogelijkheden biedt. De binnenafwerking van de woningen kan bovendien naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Deze nieuwbouwwoningen zijn ook uiterst geschikt als investeringspand.

Prijzen zijn vanaf € 285.000, exclusief kosten.

Ben je benieuwd naar deze unieke woningen? Contacteer ons snel via info@potrell.be of op het nummer 051 437 507. 

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

 

2781906

Locatie

9220 Hamme

Eigenschappen

Referentie: 2781906
Grondoppervlakte: 242 m²
Bewoonbare oppervlakte: 185 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.