lot 02

Dit nieuwe woonproject wordt ontwikkeld op een centrale ligging te Lombardsijde en is vlot bereikbaar dankzij de N34. De woningen zijn gelegen op fietsafstand van het strand en ook Nieuwpoort, Westende en Middelkerke zijn vlakbij. Te voet bent u zo bij verscheidene winkels, de school of het openbaar vervoer. 

Het nieuwbouwproject omvat 4 halfopen bebouwingen en wordt gekenmerkt door een strakke, moderne uitstraling. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek en een aparte berging. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal met een afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De binnenafwerking kan telkens naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Parkeren kan in de inpandige garage of op de opritzone. 

Deze nieuwbouwwoningen zijn eveneens uiterst geschikt als investeringspand.

Ben je benieuwd naar deze unieke woningen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info: 051 437 507 – info@potrell.be

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 

De foto’s zijn ter inspiratie en zijn geenszins bindend.

2311013

Locatie

8434 Lombardsijde

Eigenschappen

Referentie: 2311013
Grondoppervlakte: 309 m²
Bewoonbare oppervlakte: 146 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.