HEDENDAAGSE GEZINSWONING IN MERELBEKE (FLORA)

Maak kennis met deze twee hedendaagse nieuwbouwwoningen in Merelbeke. Deze gezellige thuishavens zijn gelegen in de Flora wijk en bevinden zich in een zeer groene, rustige omgeving aan de rand van het Liedermeerspark. Supermarkten, scholen, handelszaken, .... zijn vlot bereikbaar. Daarnaast geniet je van een uitstekende verbinding naar de belangrijke verkeersader R4 en de autosnelwegen (E40, E17). Centrumstad Gent is vlakbij.

Het project bestaat uit een halfopen bebouwing met autostaanplaats en een tussenwoning met inpandige garage. Elke gezinswoning is ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een open leefruimte met zithoek, eetruimte en keuken met eiland. De halfopen woonst is vervolgens voorzien van 3 slaapkamers, een tweede toilet en een volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. Via de vaste trap bereik je het ruime zolderverdiep waar er nog extra kamers kunnen ondergebracht worden. Naast deze woning is er de mogelijkheid om een carport te plaatsen. De gesloten woning beschikt op het eerste verdiep over twee slaapkamers, een grote dressingruimte, een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. Vervolgens bereik je het tweede verdiep met een derde én vierde slaapkamer. Bovendien genieten deze zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen (E-30) van een diepe zuidwestgerichte tuin. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2334907

Loten in dit project

lot 1
Woning
Verkocht
lot 2
Woning
Verkocht

Locatie

9820 Merelbeke

Eigenschappen

Referentie: 2334907

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.