HEDENDAAGS WONEN IN AARTRIJKE

In het centrum van Aartrijke realiseerde Potrell een woonproject in de Engelstraat. Deze woning maakt deel uit van een klein woonerf van 7 gezinswoningen met toegang aan de achterzijde van de woningen dankzij de gemeenschappelijke oprit. De gezinswoning ligt op een uitstekend, centrale locatie in Aartrijke. De basisschool is om de hoek net als tal van winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden. Fietsen en wandelen kan in de buurt in  het Vloethemveld of bij het Kasteel d’Aertrycke. De woning is ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en belangrijke N-wegen. 

De woning heeft zijn eigen parkeerplaats met mogelijkheid tot plaatsing van een carport. Het gelijkvloers van de gezinswoning bestaat uit een inkomhal, een ruime berging/wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek. 
Op de eerste verdieping vind je een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer met douche, bad en dubbele lavabo en afzonderlijk toilet.  De zolderruimte wordt casco afgeleverd en biedt de mogelijkheid om uit te breiden naar extra slaapkamers of een polyvalente ruimte. Verder geniet je nog van een zonnige tuin en parkeerplaats! Deze energiezuinige woning met zonnepanelen heeft een E-peil 30 en wordt instap klaar afgewerkt. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.
Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3157880

Loten in dit project

Lot 1 - Engelstraat
Woning
Verkocht
Lot 2 - Engelstraat
Woning
Verkocht
Lot 3 - Engelstraat
Woning
Verkocht
Lot 4 - Engelstraat
Woning
Verkocht
Lot 5 - Engelstraat
Woning
Verkocht

Locatie

8211 Aartrijke

Eigenschappen

Referentie: 3157880

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.