BOUWEN OP MAAT OP TOPLOCATIE IN MARIAKERKE

In een gezellige wijk met zicht op het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen bevinden zich 2 mooie bouwpercelen om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. Het is een ideale ligging voor wie van rust houdt, maar toch de bruisende stad Gent wil vertoeven. In de buurt heb je diverse supermarkten, scholen, winkels en ontspanningsmogelijkheden.

Perceel “lot 2” heeft respectievelijk een grondoppervlakte van 780 m². Het lot is geschikt voor een alleenstaande bebouwing en biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 13,70 m breed op 12 m diep.

Het voorgestelde ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijksvloer uit een inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte met keuken, eet-en zithoek. Deze hebben een aangenaam zicht op de tuin. Aansluitend met de keuken is er een ruime wasplaats/berging voorzien.

Op het eerste verdiep bevinden zich 4 ruime slaapkamers waarbij één kamer geniet van een ensuite douchekamer. Verder is er ook nog een handige berging, apart toilet en volledig uitgeruste badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel.
Deze woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met warmtepomp en hoge afwerkingsgraad.

Ons team van architecten heeft voor jou reeds een strak en modern concept uitgetekend, maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op uw maat worden gebouwd binnen het aangegeven bouwkader en voorschriften. De nieuwbouwwoningen kunnen volledig worden aangepast aan je persoonlijke stijl en wensen. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3335308

Locatie

9030 Mariakerke

Eigenschappen

Referentie: 3335308
Grondoppervlakte: 788 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.