ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWWONING IN OOSTDUINKERKE

In een nieuwe ontwikkeling te Oostduinkerke bouwde Potrell deze prachtige nieuwbouwwoning. De gezinswoning bevindt zich nabij de dorpskern van Oostduinkerke en is bereikbaar via een aparte toegangsweg. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij het strand wilt wonen. Bakker, slager, scholen,... zijn vlakbij. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, op het golfterrein of op een van de talrijke fiets-, wandel- of ruiterroutes.

Het perceel (lot 9) heeft respectievelijk een ruime oppervlakte van 1087 m². Het lot is geschikt voor een alleenstaande bebouwing met twee bouwlagen (plat dak) en biedt bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 13,75 m breed op 15 m diep. 

De moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek. Aansluitend is er een praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3165636

Locatie

8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3165636
Grondoppervlakte: 1.087 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.