6 KARAKTERVOLLE WONINGEN TE RUDDERVOORDE (OOSTKAMP)

In Ruddervoorde, deelgemeente van Oostkamp, realiseert Potrell 6 landelijke nieuwbouwwoningen met een eigentijds karakter. U kan er genieten van een prachtige, groene omgeving. De woningen bevinden zich op een boogscheut van zowel het gezellige centrum van Ruddervoorde als dat van Torhout. Verder heeft u een vlotte verbinding met de E403 richting Brugge.

De inkomhal met toilet en vestiaire geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte met eet- en zithoek met aansluitend een open keuken. Daarnaast vindt u op het gelijkvloers een ruime berging/wasplaats en de mogelijkheid om een bureau in te richten.
De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 3 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. Er is een valluik voorzien maar het is ook mogelijk om een vaste trap naar de zolder te plaatsen. Deze kan dienen als extra opbergruimte maar biedt ook uitbreidingsmogelijkheden naar 4de/5de slaapkamer of hobbyruimte.

Elke woning geniet van de mogelijkheid tot het bouwen van een carport aan de zijgevel.

De woningen worden kwalitatief afgewerkt en zijn zeer energiezuinig!

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.
Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

3137510

Loten in dit project

LOT 3
Woning
Verkocht
LOT 4
Woning
Verkocht
LOT 5
Woning
Verkocht
LOT 6
Woning
Verkocht
LOT 7
Woning
Verkocht
LOT 8
Woning
Verkocht

Locatie

8020 Ruddervoorde

Eigenschappen

Referentie: 3137510

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.