4 RUIME STIJLVOLLE NIEUWBOUWWONINGEN IN DRONGEN (GENT)

In het mooie Drongen, deelgemeente van Gent, ontwikkelt Potrell binnenkort 4 ruime gezinswoningen.
Deze woningen bevinden zich in een rustige, residentiële straat en genieten van een stijlvolle, landelijke uitstraling. Het centrum van Drongen is op fietsafstand gelegen en bovendien is er een vlotte verbinding naar de belangrijke verkeersader R4.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 4 halfopen bebouwingen met kwalitatieve afwerking en een ruime bewoonbare oppervlakte. Iedere woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een bureau, een ruime leefruimte met een open keuken, zit-en eethoek. Aansluitend is er een praktische berging met wasplaats. De grote glaspartijen in de leefruimte zorgen voor een lichtrijke woning waar je kan genieten van een mooi zicht op de grote tuin. Op het eerste verdiep betreedt u een nachthal met apart toilet, een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en 3 slaapkamers. Bovendien wordt er in elke woning een vaste trap naar het zolderverdiep geplaatst. Deze kan dienen als extra opbergruimte maar biedt ook uitbreidingsmogelijkheden naar 4de/5de slaapkamer of hobbyruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om naast ieder huis een carport te plaatsen.

Ben je op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop
Je kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2429292

Loten in dit project

LOT 1
Woning
Verkocht
LOT 2
Woning
Verkocht
LOT 3
Woning
Verkocht
LOT 4
Woning
Verkocht

Locatie

9031 Drongen

Eigenschappen

Referentie: 2429292

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.