4 karaktervolle woningen in voormalig schoolgebouw Gits

De voormalige kleuter - en lagere school van Onledemolen (Gits) sloot 2 jaar terug de deuren en wordt volledig omgebouwd tot vier karaktervolle, instapklare woningen.
Met een bewoonbare oppervlakte van 191m² geniet u van grote en lichtrijke ruimtes. Elke woning is op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal, open leefruimte met keuken / eethoek / zithoek, praktische berging en gastentoilet. De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Het zolderverdiep is bereikbaar via een vaste trap en kan perfect ingericht worden als hobbykamer of extra slaapkamers. Iedere woning beschikt tevens over een garage en een aangelegde tuin.

Lees ook in de volgende projectomschrijving hoe dit oud wijkschooltje werd getransformeerd tot deze unieke woonplek.
http://www.potrell.be/nieuws/oud-wijkschooltje-transformeert-tot-unieke-...

Bent u ook op zoek naar dergelijke woning? U kunt steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan uw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop

1218511

Loten in dit project

Woning 2
Rijwoning
Verkocht
Woning 3
Rijwoning
Verkocht
Woning 4
Woning
Verkocht
Woning 1
HOB
Verkocht

Locatie

8830 Gits

Eigenschappen

Referentie: 1218511
Grondoppervlakte: 256 m²
Bewoonbare oppervlakte: 190 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.