3 MODERNE GEZINSWONINGEN MET TUIN & GARAGE IN PITTEM

Welkom in Pittem. Talrijke sportfaciliteiten, de muziekschool, jeugdverenigingen,... bewijzen dat deze gemeente leeft. POTRELL realiseerde hier in 2021 drie moderne gezinswoningen met garage & tuin. Bakker, slager, buurtwinkel,... bevinden zich op wandelafstand. Daarnaast geniet je van een vlotte verbinding naar de belangrijkste invalswegen.

Deze ruime nieuwbouwwoningen worden gekenmerkt door een optimale indeling en bieden alle hedendaags comfort. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek, en een aparte berging. Het grote schuifraam in de leefruimte zorgt voor veel lichtinval en biedt zicht op de tuin. Op het eerste verdiep vind je de nachthal, een apart toilet, een handige wasplaats, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad & douche, en een eerste ruime slaapkamer. Op het tweede verdiep zijn er vervolgens  nog twee slaapkamers voorzien. Elke nieuwbouwwoning beschikt tevens over een afgesloten diepe garagebox die via de achterzijde te bereiken is. Kortom deze woningen hebben heel wat te bieden!  

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2127189

Loten in dit project

WONING 1
Woning
Verkocht
WONING 2
Woning
Verkocht
WONING 3
Woning
Verkocht

Locatie

8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 2127189
Grondoppervlakte: 228 m²
Bewoonbare oppervlakte: 171 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.