2 nieuwbouwwoningen met garage in Diksmuide

Gelegen tussen Diksmuide en Middelkerke genieten deze 2 woningen van een functioneel interieurontwerp en een portie rust en ruimte. Het gelijkvloers werd ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet, open leefruimte met eet - en zithoek en keuken met aansluitende berging die toegang geeft tot de inpandige garage. De bovenverdieping bestaat uit de nachthal met afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Extra ruimte is er op het zolderverdiep dat toegankelijk is via een vaste trap en afgewerkt kan worden als hobbyruimte of extra slaapkamers. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1266276

Loten in dit project

Schorestraat 1A
Rijwoning
Verkocht
Schorestraat 1B
Rijwoning
Verkocht

Locatie

8600 Diksmuide

Eigenschappen

Referentie: 1266276
Grondoppervlakte: 232 m²
Bewoonbare oppervlakte: 162 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.