Woonproject te Ardooie

UITVERKOCHT! 

Dit nieuwbouw woonproject is gelegen in de dorpskern van Ardooie. Hier woont u in een rustige omgeving die gemakkelijk bereikbaar is. Te voet of met de fiets bereikt u vlot winkels, scholen, bushalte,… Bovendien is de E403 (Brugge – Kortrijk) slechts op 10 minuten rijafstand gelegen.

Deze woningen genieten van een moderne architectuur en een optimale indeling. Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal met gastentoilet – open leefruimte met keuken, eet – en zithoek – praktische berging. Vanuit de zithoek heeft u zicht op de oost gerichte tuin met een uitweg. De bovenverdieping bestaat uit de nachthal met afzonderlijk toilet – 3 slaapkamers – wasplaats – ingerichte badkamer met ligbad, douche & dubbele wastafel. Er werd voor 3 woningen tevens een garage voorzien. Er zijn nog twee woningen beschikbaar!

De afwerking van de woningen gebeurt volgens uw wensen. Voeg uw eigen smaak en persoonlijkheid toe aan deze woningen en kies zelf de keuken, vloerafwerking, badkamer,... (reeds inbegrepen in de vraagprijs) Een eigen stek op maat van uw wensen en stijl. U kiest, Potrell voert uit.

Interesse? Geef ons telefonisch een seintje via 051/437 507  of via e-mail info@potrell.be.

1775437

Loten in dit project

Woning 1 (Huisnr 17)C
Woning
Verkocht
Woning 2 (Huisnr 17D)C
Woning
Verkocht
Woning 3 (Huisnr 17C)C
Woning
Verkocht
Woning 4 (Huisnr 17B)C
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Eekhoutstraat 15
8850 Ardooie

Eigenschappen

Referentie: 1775437
Grondoppervlakte: 138 m²
Bewoonbare oppervlakte: 147 m²
Prijs: vanaf € 227.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.