UNIEKE BOUWGROND OP TOPLOCATIE IN ROESELARE

In een residentiële omgeving te Roeselare (Rumbeke), dicht bij het kasteel van Rumbeke en het Sterrebos, bevindt zich dit mooi, ruim bouwperceel zonder bouwverplichting om jullie nieuwbouwwoning op te realiseren. De topligging van dit perceel is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij stad Roeselare wil wonen. Supermarkt, scholen, restaurants, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet van een zeer goede mobiliteit naar andere steden zoals Kortrijk en Brugge.

Lot 4 heeft maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 2020 m². Hier kan je dankzij de lange opritlaan genieten van heel wat privacy op een zeer ruim perceel. Het stuk bouwgrond biedt de mogelijkheid om jouw woning op maat te bouwen binnen het aangegeven bouwkader en de voorziene bouwvoorschriften. 
De vraagprijs voor dit bouwperceel zonder bouwverplichting is € 505.000 exclusief kosten. De vraagprijs voor dit bouwperceel met bouwverplichting is €225/m² (zonder bouwverplichting bedraagt de kostprijs €250/m² exclusief kosten). Wenst u niet onmiddellijk te bouwen? Dan kan dit perceel ook een interessante investering zijn.

Heb je interesse in dit uniek perceel bouwgrond zonder bouwverplichting op een toplocatie in Roeselare? Contacteer ons spoedig via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Bouw met Potrell op dit stuk grond jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress. 

3317793
Extra info aanvragen

Locatie

Staakmolenstraat 40
8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3317793
Grondoppervlakte: 2.020 m²
Prijs: € 505.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.