UNIEKE BOUWGROND OP TOPLOCATIE IN ROESELARE

Laatste perceel bouwgrond, wees er snel bij!

In een residentiële omgeving te Roeselare (Rumbeke), dicht bij het kasteel van Rumbeke en het Sterrebos, bevindt zich dit mooi, ruime bouwperceel om jullie nieuwbouwwoning op te realiseren. De topligging van dit perceel is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij stad Roeselare wil wonen. Supermarkt, scholen, restaurants, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet van een zeer goede mobiliteit naar andere steden zoals Kortrijk en Brugge.

Lot 4 heeft maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 2020 m². Hier kan je dankzij de lange opritlaan genieten van heel wat privacy op een zeer ruim perceel. Het stuk bouwgrond biedt de mogelijkheid om jouw woning op maat te bouwen binnen het aangegeven bouwkader en de voorziene bouwvoorschriften.

De vraagprijs voor dit bouwperceel bedraagt €215/m², namelijk € 434.300 exclusief kosten (registratierechten, architectkosten, bouwkost, infrastructuurwerken... ).  De grond kan vrijblijvend met en zonder bouwverplichting worden aangekocht. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de bouwvoorschriften.

Heb je interesse in dit uniek perceel bouwgrond op een toplocatie in Roeselare? Contacteer ons spoedig via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL

Bouw met Potrell op dit stuk grond jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress.

3317793

Loten in dit project

LOT 1 - Staakmolenstraat
Bouwgrond
Verkocht
LOT 2 - Staakmolenstraat
Bouwgrond
WONING IN OPBOUW
Te koop
0 slaapkamers
Ref. Lot 02 - Staakmolenstraat
Opp. 810 m²
LOT 3 - Staakmolenstraat
Bouwgrond
Verkocht
LOT 4 - Staakmolenstraat
Bouwgrond
€ 434.300
Te koop
0 slaapkamers
Ref. Lot 04 - Staakmolenstraat
Opp. 2 020 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Staakmolenstraat 40
8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3317793
Prijs: € 434.300 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.