Uniek wonen in het centrum van Gent

De moderne en architecturale uitstraling van deze woning en ook de uiterst centrale ligging zijn dé troeven van dit nieuwbouwproject. Gelegen in het hartje van de “Visserij” op slechts enkele minuten van het bruisende centrum geniet u daarnaast ook van een maximale mobiliteit via de kleine stadsring.

Het ontwerp van dit project zorgt ervoor dat u door de grote glaspartijen achteraan zicht heeft op het Koningin Astridpark. Ideaal voor wie graag tot rust komt en houdt van groen in de stad. De woning geniet van een hoogwaardige afwerkingsgraad waarbij de koper nog zijn persoonlijke smaak kan toevoegen.

De woning wordt opgetrokken in 3 verdiepen: het gelijkvloers geeft ruimte aan de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, de master bedroom met terras, de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en een praktische berging. De voortuin zorgt voor de nodige ruimte voor fietsen.
Het eerste verdiep wordt onderverdeeld in 2 slaapkamers, een polyvalente ruimte en een toilet. Het bovenverdiep wordt volledig benut als leefruimte met een open ingerichte keuken en eet – en zitplaats met aansluitend terras. Deze ruimte biedt een fantastisch zicht op het Koningin Astridpark.

De 3D’s geven u een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

Lijkt dit uw droomwoning? Contacteer ons telefonisch op het nummer 051/437 507 of via e-mail info@potrell.be
 

1678515
Extra info aanvragen

Locatie

Ooilamstraat 2
9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1678515
Grondoppervlakte: 79 m²
Bewoonbare oppervlakte: 171 m²
Prijs: € 595.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.