STIJLVOLLE NIEUWBOUWWONING TE OOSTDUINKERKE

UITVERKOCHT! 

De laatste woning in een project van 8 nieuwbouwwoningen nabij de dorpskern van Oostduinkerke, de mooie badplaats aan de Belgische kust. Bakker, slager, scholen,… zijn vlakbij. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, het golfterrein of op een van de vele fiets-, wandel- of ruiterroutes. Kortom, een ideale locatie om te wonen of te ontspannen.

Deze gezinswoning wordt opgetrokken in een strakke, tijdloze architectuur en genieten van lichtrijke ruimtes dankzij grote glaspartijen. De woning heeft een open keuken, een badkamer met dubbele wastafel, bad en douche, 3 slaapkamers en een inpandige, dubbele garage. Bovendien beschikt de woning over een zolderverdiep waar extra kamers kunnen ondergebracht worden. Daarnaast geniet deze woonst van een private zuidgerichte tuin.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2509163
Extra info aanvragen

Locatie

Polderstraat 86
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 2509163
Grondoppervlakte: 288 m²
Bewoonbare oppervlakte: 207 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.