Rijwoning met tuin in Roeselare

In Roeselare huisvest deze volledig gerenoveerde rijwoning. Dit project is gelegen aan de rand van de stad en biedt hiermee een uitstekende verbinding naar zowel het centrum als naar de belangrijke verbindingswegen.

De woning is op het gelijkvloers opgedeeld in een inkomhal, een lichtrijke woonkamer, ingerichte keuken met keukeneiland, zitplaats, gastentoilet en praktische wasplaats/berging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. De zolder wordt ingericht als 3e volwaardige slaapkamer. Tot slot beschikt de woning over een oost gerichte tuin.

Bent u op zoek naar dit type woning? We helpen u graag verder. U kunt steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan uw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop
 

1675493

Locatie

8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 1675493
Grondoppervlakte: 164 m²
Bewoonbare oppervlakte: 147 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.