Project Molenstraat: 3 moderne nieuwbouwwoningen te Pittem

In het charmante Egem (deelgemeente van Pittem) bouwt POTRELL 3 leuke woningen onder de kerktoren. De Molenstraat die op een beugscheut van het centrum van Egem gelegen is, is een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Met het Dorpsplein op wandelafstand ben je zo bij de bakker, de slager, de kapper en zelfs bij de school. Met een vlotte verbinding naar zowel Pittem als Tielt heb je werkelijk alles bij de deur. 

Het project bestaat uit twee hedendaagse halfopen en één gesloten woning. Alle woningen hebben een privatieve oprit en gezellige voortuin. 

De halfopen woningen hebben volgende indeling: 
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, apart toilet, leefruimte die opgedeeld is in een zit- en eethoek met open keuken. Aansluitend vind je de berging/wasplaats. Er is ook ruimte om een bureau/speelhoek te plaatsen. Op het verdiep zijn er twee ruime slaapkamers, een kinderkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel, toilet en inloopdouche. Verder is er ook een zolder die toegankelijk is via een luik. Desgewenst kan er ook een vaste trap voorzien worden naar de zolder om de woning verder uit te breiden. Indien je later een carport wenst te plaatsen, is hier ook een vergunning voor. 

De gesloten woning heeft volgende indeling: 
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, apart toilet, leefruimte die opgedeeld is in een zit- en eethoek met open keuken. Aansluitend vind je de berging/wasplaats en inpandige garage. Op het verdiep zijn er twee ruime slaapkamers, een kinderkamer en een badkamer bestaande uit een dubbel lavabomeubel, toilet en inloopdouche. Verder is er ook een zolder die toegankelijk is via een luik.

Tenslotte beschikken de woningen over zeer aangename en zuidgerichte tuinen waar het volop genieten is. De percelen zijn respectievelijk 340 m², 234 m² en 329 m² groot.

Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! 
Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is het. 

Benieuwd naar dit project? Contacteer ons snel via 051/437 507 of via info@potrell.be

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

 

1858174

Loten in dit project

Woning 1
Woning
€ 260.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 1
Opp. 340 m²
Woning 2
Woning
€ 240.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 2
Opp. 234 m²
Woning 3
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Molenstraat 9-11-13
8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 1858174
Prijs: € 240.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.