MODERNE NIEUWBOUWWONING MET CARPORT EN TUIN IN WIJNENDALE (TORHOUT)

Nabij de dorpskern van Wijnendale, deelgemeente van Torhout, is POTRELL gestart met de bouw van 5 moderne nieuwbouwwoningen. Dit nieuwe woonproject wordt ontwikkeld op wandelafstand van bakker, slager, school,... en vormt een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Bovendien geniet je van een groene streek met het Wijnendalebos op amper 5 minuten fietsen. Met een vlotte verbinding naar Torhout en Brugge heb je werkelijk alles bij de deur.

Het project bestaat uit 4 gesloten en 1 halfopen bebouwingen. De woning is  opgebouwd uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek, en een praktische berging. Via het grote schuifraam heb je zicht op de west-gerichte tuin. Vroege beslissers laten we de mogelijkheid om de indeling van deze leefruimte volledig zelf te kiezen. Het eerste verdiep telt drie slaapkamers, een wasplaats, een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel, bad en inloopdouche. Het zolderverdiep is toegankelijk via een vaste trap en biedt de mogelijkheid om de woning verder uit te breiden. Bij de woning horen 2 carports. De fietsen kunnen gestald worden in de gemeenschappelijke fietsenstalling. 

3091093
Extra info aanvragen

Locatie

Smissestraat 112
8820 Torhout

Eigenschappen

Referentie: 3091093
Grondoppervlakte: 174 m²
Bewoonbare oppervlakte: 166 m²
Prijs: € 277.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.