MODERNE NIEUWBOUWVILLA OP RUIM PERCEEL IN RUMBEKE

In een residentiële omgeving te Roeselare (Rumbeke), dicht bij het kasteel van Rumbeke en het Sterrebos, bevinden zich vier mooie bouwpercelen om een prachtige nieuwbouwwoning op te bouwen. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wil wonen. Scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden, supermarkten, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet je van een zeer goede mobiliteit (Kortrijk, Brugge).

Het perceel van lot 1 heeft een groot oppervlakte van 801 m². Alle loten zijn geschikt voor alleenstaande bebouwing en bieden flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 12m breed op 20m diep.

Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek. Aansluitend is er een praktische berging/wasplaats voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers waarbij één kamer geniet van een ensuite douchekamer. Daarnaast is er nog een handige berging, apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche.

De woning beschikt over een ruime oprit met de mogelijkheid om een carport te installeren. Deze ruime woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad, voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op uw maat gebouwd worden!

De vraagprijs is gebaseerd op het bovenstaande ontwerp en exclusief BTW en bijkomende kosten zoals notaris- en registratiekosten.

Voor de snelle beslissers: Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

3477586
Extra info aanvragen

Locatie

Staakmolenstraat 40
8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3477586
Grondoppervlakte: 801 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²
Prijs: € 560.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.