MODERN WONEN IN HET LANDELIJKE PITTEM

Aan de rand van het centrum van Pittem realiseert Potrell een modern woonproject in de Kapelleweg. Dit project bestaat uit aansluitende woningen (halfopen en gesloten bebouwing) op ruime percelen in een landelijke omgeving. Lot 7 en 11 zijn halfopen bebouwing en lot 8-9-10 aangename gesloten bebouwing met zicht op de prachtige akkers. De gezinswoningen liggen
op een uitstekende, rustige locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. De woningen zijn ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en belangrijke N-wegen.

Elke woning heeft een eigen carport, subtiel ingewerkt in de architectuur van de woning. Het gelijkvloers van de woningen bestaat uit een inkomhal, een ruime berging/wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek met mooi zicht op de tuin en landelijke omgeving. Op de eerste verdieping vind je een nachthal, berging en afzonderlijk toilet terug. Verder heb je nog 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, bad en dubbele wastafel. In de aangename tuin met uitgestrekt zicht op de achterliggende akkers is het heerlijk genieten. Bovendien is er een handige uitweg achteraan de grote percelen.

Deze energiezuinige woningen zijn voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). Ze worden volledig instapklaar afgewerkt met tuinaanleg (oprit, ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting), vloerbekleding etc. De nieuwbouwwoningen zijn tevens uitermate geschikte als investeringspand. 

Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 

3210244

Loten in dit project

Lot 7 - Kapelleweg
Woning
Verkocht
Lot 8 - Kapelleweg
Woning
€ 339.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Lot 08 - Kapelleweg
Opp. 346 m²
Lot 9 - Kapelleweg
Woning
Verkocht
Lot 10 - Kapelleweg
Woning
Verkocht
Lot 11 - Kapelleweg
Woning
€ 365.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Lot 11 - Kapelleweg
Opp. 507 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Kapelleweg 2
8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 3210244
Prijs: vanaf € 339.000 (excl. kosten)

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.