MODERN, RUIM WONEN IN RUMBEKE

In een residentiële omgeving te Rumbeke (Roeselare), nabij het kasteel van Rumbeke en het Sterrebos, bevinden zich vier mooie bouwpercelen om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wil wonen. Scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden, supermarkten en andere winkels zijn vlakbij.

De moderne villa situeert zich op een perceel van maar liefst 841 m². Het gelijkvloers bestaat uit een lichtrijke inkomhal met gastentoilet, ruime bureau, aangename zithoek en een open keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend bij de keuken is er een ruime wasplaats en een food-berging voorzien. Op het verdiep vinden we 2 ruime slaapkamers, master bedroom met een ensuite badkamer en dressing, douchekamer, apart toilet en een extra berging.

De woning wordt instapklaar afgewerkt naar hedendaags comfort met warmtepomp en de nodige zonnepanelen.

Toch niet helemaal uw stijl? Deze nieuwbouwvilla kan ook volledig aangepast worden volgens jouw wensen en persoonlijke stijl.

Het stuk bouwgrond biedt de mogelijkheid om jullie woning op maat te bouwen binnen het aangegeven ruime bouwkader en rekening houdend met de geldende bouwvoorschriften.
Ons team van architecten heeft voor jullie reeds een strak & modern concept uitgetekend.

De vraagprijs is gebaseerd op het bovenvermelde ontwerp en exclusief BTW en bijkomende kosten zoals, architect, notaris- en registratiekosten.

Voor de snelle beslissers: Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% Btw-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Interesse in deze moderne, energiezuinige nieuwbouwvilla? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op 051/437.507 of info@potrell.be

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Bouw met Potrell op dit stuk grond jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress.
 

3433001
Extra info aanvragen

Locatie

Staakmolenstraat 40
8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3433001
Grondoppervlakte: 841 m²
Bewoonbare oppervlakte: 210 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.