LOT 7A - Steensedijk

Welkom in Oostende, de Koningin der Badsteden!

Potrell bouwt hier binnenkort drie eigentijdse, gesloten gezinswoningen. Met hun bijzondere architectuur zullen deze bel-etage woningen een mooie blikvanger zijn in de buurt! Dit nieuwbouwproject is gelegen op de grens van Mariakerke en Stene, prachtig wonen binnen Oostende.

De woningen bevinden zich op amper 1,3 km wandelafstand van de zee. Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer (bus, tram en trein), de vlotte verbinding naar de A10 en belangrijke N-wegen genieten deze gezinswoningen van een uitstekende mobiliteit! Het project bevindt zich tevens naast het Groen Lint: een veilig fiets- en voetpad die rond en door Oostende loopt.

Het gelijkvloers van deze moderne gezinswoningen bestaat uit een inkomhal met aansluitend een ruime berging/wasplaats. Vanuit de open, lichtrijke keuken met eethoek heb je zicht op de zonnige stadstuin. Naast de keuken bevindt zich nog een tweede praktische berging.

Op de eerste verdieping bevindt zich de zithoek waar men heerlijk kan ontspannen, een ruime eerste slaapkamer en badkamer met lavabomeubel, douche en bad.

Verder vinden we op de tweede verdieping nog twee ruime slaapkamers en de mogelijkheid om een douchekamer te creëren. In de nachthal is er plaats voor een leuke bureauhoek. De zolder is te bereiken via een toegangsluik en zorgt voor voldoende bergruimte in de moderne woning.

De nieuwbouwwoningen beschikken allen over een overdekte parkeerplaats en worden instapklaar afgewerkt.

De bewoonbare oppervlakte van de eengezinswoningen bedraagt minimaal  172 m2. Dankzij de vides in de woning wordt een aangenaam, open gevoel gecreëerd doorheen de hele woning.

Deze energiezuinige woningen zijn allen voorzien van de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning).

Wordt dit uw nieuwe woning aan de kust? Aarzel niet en contacteer ons op 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3407823
Extra info aanvragen

Locatie

Steensedijk 593
8400 Oostende

Eigenschappen

Referentie: 3407823
Grondoppervlakte: 132 m²
Bewoonbare oppervlakte: 175 m²

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.