LOT 2 - Leernsesteenweg

In Sint-Martens-Leerne ontwikkelt Potrell exclusieve woningen op zeer ruime percelenvan min 1250 m². De ligging van dit project biedt tal van mogelijkheden op vlak van scholen, winkels, musea en restaurants. 
Liever iets sportiever? De aanwezigheid van de vele fiets- en wandelroutes langs de meanderende Leie maakt deze locatie uiterst uniek. Ook de bekende Royal Latem Golf Club bevindt zich op wandelafstand. Naast het landelijke karakter van de omgeving geniet je van een vlotte verbinding naar Deurle, Sint-Martens-Latem, Deinze en het bruisende Gent!

De woningen hebben een doordachte en praktische indeling. De lichtrijke en open leefruimte met aansluitende open keuken wordt het hart van jouw woning. 
De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een prachtig vergezicht op de groene omgeving. 

De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 3 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. 
Door de vaste trap naar de zolder is er een mogelijkheid om 1 à 2 extra slaapkamers te voorzien. 

Iedere woning is ook uitgerust met een inpandige garage en een praktische berging. 

De woningen worden afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en zijn daarbij nog eens zeer energiezuinig. Ze bereiken een E-peil 30 en zijn voorzien van de nodige zonnepanelen. 

Met hun tijdloze klasse en gevoel voor ruimte en gezelligheid bieden ze de perfecte balans tussen comfortabel wonen, werken en ontspannen. 

Wordt één van deze unieke woningen ook jouw thuis? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 

3108227

Locatie

9800 Sint-Martens-Leerne

Eigenschappen

Referentie: 3108227
Grondoppervlakte: 1.252 m²
Bewoonbare oppervlakte: 216 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.