Lot 10 - Brouwketelstraat

In Moerbeke, deelgemeente van Geraardsbergen, ontwikkelt Potrell een hedendaags project in de Stoffelstraat.
De woningen liggen op aangename percelen van ongeveer 350m² in het groene, gezellige Moerbeke. De gezinswoningen liggen op een rustige, uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen in de buurt. Geraadsbergen en de gekende muur van Geraardsbergen is op 15 minuten fietsen. De woningen zijn ook goed gelegen met verbindingen naar diverse N-wegen.

Iedere woning beschikt over een ruime garage. Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhal, een ruime wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek met zicht op de aangename zonnige tuin met terras.

Op het eerste verdiep vind je de nachthal, apart toilet, 3 ruime slaapkamers en dressingruimte terug. De badkamer met douche, bad en dubbele lavabo maakt het eerste verdiep compleet. Op de tweede verdieping heb je de ruime zolder, die dienst kan doen als polyvalente ruimte of extra slaapkamers. Lot 8 beschikt reeds over een vaste trap naar het zolderverdiep. De andere woningen hebben de mogelijkheid om nog een vaste trap te installeren.

De woningen worden instapklaar en energiezuinig afgewerkt met de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30.

Bij lot 8-10-11 wordt de tuin aangelegd (oprit, terrasafsluiting en terras).

Interesse? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3281591
Extra info aanvragen

Locatie

Brouwketelstraat 9
9500 Geraardsbergen

Eigenschappen

Referentie: 3281591
Grondoppervlakte: 365 m²
Bewoonbare oppervlakte: 184 m²
Prijs: € 349.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.