Landelijke villa in Ruddervoorde

In Ruddervoorde, deelgemeente van Oostkamp, ontwikkelt Potrell deze mooie, landelijke en zeer energiezuinige villa. U kan er genieten van een prachtige, groene omgeving en een ongelofelijk verzicht. De toekomstige woning bevindt zich op een boogscheut van zowel het gezellige centrum van Ruddervoorde als dat van Torhout. Verder heeft u een vlotte verbinding met de E403 richting Brugge.

Het door Potrell voorgesteld ontwerp op lot 2 is als volgt ingedeeld: Het gelijkvloers van de landelijke villa bestaat uit een inkomhal met vestiaire mogelijkheden en gastentoilet.
Verder is er een gezellige, lichtrijke zithoek met aansluitend een eethoek en open keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend op de keuken is er berging/wasplaats die naadloos aansluit op de inpandige garage.

Op de eerste verdieping ontdek je een nachthal, 4 ruime slaapkamers en een afzonderlijk toilet. De badkamer is volledig geïnstalleerd met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Er is tevens ook nog een ruime zolder die bereikbaar is met een zolderluik.

De woning wordt instapklaar afgewerkt naar hedendaags comfort met warmtepomp en de nodige zonnepanelen zodat we een optimaal energiepeil behalen van E10. Verder zijn de infrastructuurkosten en wegenis tot aan het lot voorzien in de prijs van deze landelijke villa.

Heeft u een ander ontwerp in gedachten? Geen probleem! Wij bouwen volledig op maat! Er kan gebouwd worden binnen een bouwkader van: 10 m op 21 m rekening houdend met de voorschriften. Ook op lot 2 kan deze woning gebouwd worden.

Interesse om de plannen van deze voorgestelde woning in detail te bekijken? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat!
Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare
woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl.
Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

3404360
Extra info aanvragen

Locatie

Hertog van Klevestraat 5
8020 Ruddervoorde

Eigenschappen

Referentie: 3404360
Grondoppervlakte: 987 m²
Bewoonbare oppervlakte: 209 m²
Prijs: € 535.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.