Elegante nieuwbouwvilla op toplocatie in Petegem-aan-de-Leie

Nabij het centrum van Deinze, in een residentiële omgeving ontwikkelt Potrell deze stijlvolle villa op een mooi perceel bouwgrond. Winkels, scholen, openbaar vervoer, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Wie graag wat meer groen opzoekt kan zich uitleven in het Provinciaal Domein De Brielmeersen die zich op amper 3 kilometer in de buurt bevindt.

De woning heeft tevens een zeer vlotte verbinding met de autosnelweg E17, alsook met de belangrijke invalswegen.

Het bouwperceel heeft een groot oppervlakte van 529 m² en is geschikt voor open bebouwing. Het biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 12m breed op 18m diep.

Ons team van architecten heeft een hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op uw maat gebouwd worden!

Het hier voorgestelde ontwerp van de nieuwbouwvilla bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een aparte bureauruimte, een ruime eet- en zithoek en lichtrijke open keuken met zicht op de royale west gerichte tuin. Verder is er nog een ruime berging en garage op het gelijkvloers.

Op het eerste verdiep ontdek je de nachthal, drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Via de vaste trap bereik je de ruime zolder die kan afgewerkt worden als extra slaapkamer of polyvalente ruimte.

De gezinswoning wordt hoogwaardig en energiezuinig afgewerkt met een warmtepomp en de nodige zonnepanelen om te voldoen aan het E-peil 30 (BEN woning). Op de gelijkvloerse verdieping wordt vloerverwarming voorzien. De vloer in de living wordt afgewerkt in parket en met fineerparket in de slaapkamers.

De vraagprijs is gebaseerd op het bovenstaande ontwerp en exclusief BTW en bijkomende kosten zoals notariskosten, registratiekosten en ontwerpkosten.

Benieuwd om uw toekomstige woning verder te ontdekken? Contacteer ons op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

De visualisatie zijn ter inspiratie van bouwen op maat en zijn geenszins bindend.

3520674
Extra info aanvragen

Locatie

Ten Rodelaan 100
9800 Deinze

Eigenschappen

Referentie: 3520674
Grondoppervlakte: 529 m²
Bewoonbare oppervlakte: 199 m²
Prijs: € 649.050

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.