CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND OP TOPLOCATIE IN DEINZE

In een residentiële en rustige omgeving in Deinze bevindt zich deze opmerkelijke bouwgrond. Dankzij de nabijheid van de E17 en diverse belangrijke invalswegen geniet dit bouwperceel van een maximale mobiliteit. Scholen, winkels, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden,… bevinden zich tevens vlakbij.

Ben je op zoek naar een ruim perceel waar je kan genieten in alle privacy? Dan is deze villabouwgrond wellicht iets voor jou!

De bouwgrond van 529 m² wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Op dit perceel gelden flexibele bouwvoorschriften die de mogelijkheid bieden om diverse bouwstijlen te realiseren. Het maximale bouwkader bedraagt 12 op 18 meter. We kunnen dus werken met een ontwerp 100% op jouw maat! Tijdens het volledige proces van ontwerp tot oplevering staan onze bekwame Potrell medewerkers u bij.

De vraagprijs voor dit bouwperceel met bouwverplichting is € 493/m².

Heb je interesse in dit uniek perceel bouwgrond in Petegem-aan-de-Leie? Contacteer ons snel via 09 394 67 95 of info@potrell.be.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress!

3525775
Extra info aanvragen

Locatie

Ten Rodelaan 100
9800 Deinze

Eigenschappen

Referentie: 3525775
Grondoppervlakte: 529 m²
Prijs: € 261.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.