Bouwperceel 1 - Soenenspark

In een uiterst residentiële wijk in Sint-Denijs-Westrem bevinden zich deze twee mooie villa bouwpercelen waarop prachtige nieuwbouwwoningen kunnen gerealiseerd worden.

De ruime bouwgronden bevinden zich nabij de dorpskern van Sint-Denijs-Westrem met uitstekende verbindingen naar verschillende autosnelwegen. Winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op een boogscheut. Voor de sportievelingen,  de Koninklijke Tennisclub ‘Sint-Denijs’ bevindt zich op wandelafstand. Kortom, een ideale locatie vlakbij de levendige stad Gent!

De percelen liggen in het groen en hebben maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 898 m² en 816 m². Prijzen zijn vanaf € 424.000 exclusief kosten.

Indien u wenst, kan Potrell uw betrouwbare bouwpartner worden voor uw villa.

Ben je op zoek naar een uniek en ruim perceel bouwgrond om uw droomwoning binnenkort of later op te realiseren? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie, een afspraak of om de bouwvoorschriften te ontvangen.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

3607528
Extra info aanvragen

Locatie

Soenenspark 20
9051 Sint-Denijs-Westrem

Eigenschappen

Referentie: 3607528
Grondoppervlakte: 898 m²
Prijs: € 449.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.