App 0.01 - Diksmuidseweg

Potrell ontwikkelt een kleinschalig nieuwbouwproject van negen stijlvolle appartementen met zicht op de jachthaven in Ieper.

Deze appartementen zijn rustig gelegen, hebben zicht op de vaargeul en bevinden zich op minder dan vijf minuten van het levendige stadscentrum in Ieper, waar zich heel wat winkels, scholen, supermarkten … situeren.

De nieuwbouwappartementen worden hoogwaardig afgewerkt en bieden twee of drie slaapkamers aan. Ze hebben gevarieerde terrassen op zowel voor- als achtergevel en een privé binnentuin voor appartementen op het gelijksvloer.
Verder zijn de appartementen voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en ventilatiesysteem D, zo voldoen ze aan de huidige EPB-normen.

Tot slot kan een keuze gemaakt worden tussen carport, inpandige garage of staanplaats bij het appartementsgebouw.

Voor kopers die aan bepaalde voorwaarden voldoen, kan een 6% BTW-tarief gelden voor (een deel van) de constructie. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Interesse in deze unieke appartementen?
Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 051 437 507  of via info@potrell.be voor meer informatie, een afspraak of om het lastenboek in te kijken.

APPARTEMENT OP MAAT | JOUW APPARTEMENT, JOUW STIJL
Maak van dit appartement uw droom appartement op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare eigendom. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 

3715842
Extra info aanvragen

Locatie

Diksmuidseweg 3
8900 Ieper

Eigenschappen

Referentie: 3715842
Grondoppervlakte: 112 m²
Bewoonbare oppervlakte: 112 m²
Prijs: € 339.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.