2 UNIEKE BOUWGRONDEN IN GENT

In een gezellige woonbuurt op de grens tussen Gent en Zwijnaarde, nabij diverse invalswegen bevinden zich 2 mooie bouwpercelen (met bouwverplichting) om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. De uitstekende ligging is een ideale combinatie voor wie nabij de stad wil wonen en de nodige privacy wenst. De percelen zijn bereikbaar via een private toegangsweg die door Potrell wordt voorzien.

De loten nummer 1 en 2 hebben maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 1025 m² en 1661 m². De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren.

Prijzen zijn vanaf € 420.000, exclusief kosten (registratierechten, architect kosten, bouwkost, infrastructuurwerken,...).

Deze bouwpercelen worden verkocht met bouwverplichting met de firma POTRELL.

Heb je interesse in een uniek perceel bouwgrond (met bouwverplichting) te Gent op een topligging? Contacteer ons snel via info@potrell.be of via 09 394 67 95.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.
 

3458999

Loten in dit project

Bouwperceel 1 - Maaltemeers
Bouwgrond
€ 420.000
Te koop
0 slaapkamers
Ref. Bouwperceel 01 - Maaltemeers
Opp. 1 025 m²
Bouwperceel 2 - Maaltemeers
Bouwgrond
€ 530.000
Te koop
0 slaapkamers
Ref. Bouwperceel 02 - Maaltemeers
Opp. 1 661 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Maaltemeers 62
9052 Zwijnaarde

Eigenschappen

Referentie: 3458999
Prijs: Vanaf € 420.000 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.