Stijlvolle nieuwbouwvilla te koop op interessant perceel in Deinze

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

In Vosselare, landelijke deelgemeente van Deinze, gelegen tussen Aalter en het bruisende Gent, ontwikkelt Potrell binnenkort deze nieuwbouwvilla in hedendaagse bouwstijl op een zeer ruim perceel!

De ligging van deze alleenstaande villa biedt heel wat mogelijkheden op vlak van scholen, winkels, restaurants, musea,… Sportievelingen kunnen zich dan weer uitleven dankzij de aanwezigheid van vele fiets- en wandelroutes langs de Leie. Golf fanaat? De bekende Royal Latem Golf Club bevindt zich op amper 10 minuten.

De toekomstige villa ligt op een aangenaam ruim perceel van 945m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 191m2.

Het gelijkvloers van de alleenstaande woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een aparte bureauruimte, een ruime eet- en zithoek en lichtrijke open keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend is er een ruime berging en garage.

Op het eerste verdiep ontdek je de nachthal, drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Via de vaste trap bereik je de ruime zolder die kan afgewerkt worden als extra slaapkamer of polyvalente ruimte.

De gezinswoning wordt hoogwaardig en energiezuinig afgewerkt met de nodige zonnepanelen om te voldoen aan het E-peil 30 (BEN woning). Op de gelijkvloerse en eerste verdieping wordt vloerverwarming voorzien. De vloer in de living wordt afgewerkt in parket en met laminaat in de slaapkamers. De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten (BTW, registratierechten, notariskosten,…). De inbegrepen afwerking kan nog volledig naar eigen smaak gekozen worden.

Voor de snelle beslissers: Indien u als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan u eventueel genieten van het 6% btw-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd om uw toekomstige woning verder te ontdekken? Contacteer ons op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

3485326
Extra info aanvragen

Locatie

Lagestraat 1
9800 Deinze

Eigenschappen

Referentie: 3485326
Grondoppervlakte: 945 m²
Bewoonbare oppervlakte: 191 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.