Prachtige instapklare woning met landelijk zicht in Pittem

Aan de rand van het centrum van Pittem realiseerde Potrell deze moderne woning in de Kapelleweg. De woning ligt op een mooi perceel van 347 m2  met zicht op de prachtige akkers.
De gezinswoning ligt op een uitstekende, rustige locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. De woning is ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en belangrijke N-wegen.

De woning heeft een aansluitende carport, subtiel ingewerkt in de architectuur van de woning. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 158 m.
Het gelijkvloers van de woning bestaat uit een inkomhal, een ruime berging/wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek met mooi zicht op de tuin en landelijke omgeving.

Op de eerste verdieping vind je een nachthal, berging en afzonderlijk toilet terug. Verder heb je nog 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, bad en dubbele wastafel. In de aangename tuin met uitgestrekt zicht op de achterliggende akkers is het heerlijk genieten. Bovendien is er een handige uitweg achteraan de grote percelen. Deze energiezuinige woning met zonnepanelen heeft een E-peil 30 (BEN-woning).

Lot 10 is volledig instapklaar afgewerkt met groot deel van de tuinaanleg, vloerbekleding etc. Kortom u hoeft enkel nog uw meubels te verhuizen! De nieuwbouwwoning is tevens uitermate geschikt als investeringspand.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3603139

Locatie

8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 3603139
Grondoppervlakte: 347 m²
Bewoonbare oppervlakte: 158 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.