Uniek wonen in het centrum van Gent

Deze nieuwbouwwoning is gelegen in het hartje van de “Visserij”, op slechts enkele minuten van het bruisende centrum te Gent. De bewoners genieten bovendien van een maximale mobiliteit via de kleine stadsring. 

Dit project heeft een moderne, architecturale uitstraling. Het ontwerp zorgt ervoor dat je via de grote glaspartijen achteraan zicht hebt op het Koningin Astridpark. Ideaal voor wie graag tot rust komt en houdt van groen in de stad. De woning geniet van een hoogwaardige afwerkingsgraad.

Deze  nieuwbouwwoning is opgetrokken in 3 verdiepingen: Op het gelijkvloers bevindt zich o.a. de master bedroom met terras en een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel. De voortuin zorgt voor de nodige ruimte voor fietsen. Het eerste verdiep is onderverdeeld in 2 slaapkamers en een polyvalente ruimte. De bovenste verdieping bestaat uit de leefruimte met zithoek en een open ingerichte keuken met aansluitend terras. Dit verdiep biedt een fantastisch zicht op het Koningin Astridpark. 

Deze woning werd reeds verkocht. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop
 

1936894

Locatie

9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1936894
Grondoppervlakte: 79 m²
Bewoonbare oppervlakte: 171 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.