UITZONDERLIJK VASTGOED: Luxueus afgewerkte burgerwoning in het historisch centrum van Gent

Deze burgerwoning bevindt zich op een unieke locatie te Gent. Gelegen in de gezellige en pittoreske buurt van het Patershol, op slechts 100 meter van het Gravensteen en vlakbij het bruisende centrum! Het Patershol, het Middeleeuwse hart en culinair middelpunt, is met zijn smalle straatjes en ongedwongen sfeer dé perfecte locatie.

Deze prachtige woning onderging een complete totaalrenovatie en het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, eetkamer, hypermoderne keuken en zithoek met bureauruimte. Vanuit de zithoek kan de gezellige patio betreed worden. Op de bovenverdiepingen is er een luxueuze badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche & dubbele lavabo. Daarnaast zijn er 4 ruime slaapkamers (waarvan één met een tweede afzonderlijke badkamer) en een wasplaats / technische ruimte. Op de verdiepingen genieten de bewoners van een magnifiek zicht op het gravensteen. 

De woning geniet van een zeer hoogwaardige afwerkingsgraad die werd uitgevoerd in samenwerking met totaalaannemer Conqor (https://www.conqor.be/) – onderdeel van POTRELL. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop

1816308

Locatie

9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1816308
Grondoppervlakte: 97 m²
Bewoonbare oppervlakte: 212 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.