Moderne nieuwbouwwoning met tuin te Gent

In Wondelgem, deelgemeente van Gent, heeft projectontwikkelaar POTRELL deze moderne nieuwbouwwoning gebouwd. De woning geniet van een ideale ligging. Het bevindt zich in een rustige straat nabij het centrum van Wondelgem met bakkers, slagers, supermarkten… . Maar ook het levendige centrum van Gent ligt op fietsafstand!

Deze nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een eet- en zithoek met open keuken en een berging. Het grote schuifruim geeft uit op de zuidoost gerichte tuin. Op de twee verdiepingen zijn er 3 slaapkamers, een berging / wasplaats en een ingerichte badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en toilet. Tevens bevindt zich vooraan nog een autostaanplaats. De afwerking van deze woning werd naar eigen smaak uitgevoerd, volgens een reeds in de prijs voorzien budget. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop

1600031

Locatie

9032 Wondelgem

Eigenschappen

Referentie: 1600031
Grondoppervlakte: 240 m²
Bewoonbare oppervlakte: 145 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.