Herenhuis met tuin en uitweg te Beernem

Wij blazen nieuw leven in deze statige herenwoning te Sint-Joris, Beernem. Dit herenhuis, daterend uit de 19e eeuw, geniet met een bewoonbare oppervlakte van 253m² van lichtrijke en grote ruimtes.

De woning wordt volledig gerenoveerd en zal op het gelijkvloers bestaan uit een inkom met gastentoilet, open leefruimte met keuken, eet - en zithoek, berging, wasplaats en een functionele ruimte die zich perfect uitleent als praktijkruimte of bureau. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, apart toilet op de nachthal en de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De zolderverdieping kan afgewerkt worden als hobbyruimte of extra slaapkamers en is te bereiken via een vaste trap. Verder beschikt de woning over 2 parkeerplaatsen (mogelijkheid bouwen garage) en een zonnige tuin met aangelegd terras en uitweg.

Bent u ook op zoek naar dergelijke woning? We helpen u graag verder.
U kunt steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan uw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop

1265198

Locatie

8730 Beernem

Eigenschappen

Referentie: 1265198
Grondoppervlakte: 468 m²
Bewoonbare oppervlakte: 253 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.