Uniek wonen in het centrum van Gent

Deze nieuwbouwwoning is gelegen in het hartje van de “Visserij”, op slechts enkele minuten van het bruisende centrum. De bewoners genieten bovendien van een maximale mobiliteit via de kleine stadsring. 

De moderne, architecturale uitstraling van deze woning én de uiterst centrale ligging zijn grote troeven van dit nieuwbouwproject. Het ontwerp van dit project zorgt ervoor dat je via de grote glaspartijen achteraan zicht hebt op het Koningin Astridpark. Ideaal voor wie graag tot rust komt en houdt van groen in de stad. De woning geniet van een hoogwaardige afwerkingsgraad.

De woning is opgetrokken in 3 verdiepen: Je komt binnen in een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vervolgens beschikt het gelijkvloers ook over de master bedroom met terras, een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel en een praktische berging. De voortuin zorgt voor de nodige ruimte voor fietsen. Het eerste verdiep is onderverdeeld in 2 slaapkamers, een polyvalente ruimte en een toilet. De bovenste verdieping bestaat uit de leefruimte met zithoek en een open ingerichte keuken met aansluitend terras. Deze ruimte biedt een fantastisch zicht op het Koningin Astridpark. De glazen trapbalustrade wordt ook geplaatst.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop
 

1936894
Extra info aanvragen

Locatie

Ooilamstraat 2
9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1936894
Grondoppervlakte: 79 m²
Bewoonbare oppervlakte: 171 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.