UITZONDERLIJK VASTGOED: Luxueus afgewerkte burgerwoning in het historisch centrum van Gent

Deze burgerwoning bevindt zich op een UNIEKE locatie te Gent. Gelegen in de gezellige en pittoreske buurt van het Patershol, op slechts 100 meter van het Gravensteen en vlakbij het bruisende centrum! Het Patershol, het Middeleeuwse hart en culinair middelpunt, is met zijn smalle straatjes en ongedwongen sfeer dé perfecte locatie voor uw nieuwe thuis.

Deze prachtige woning onderging een complete totaalrenovatie en het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, eetkamer, hypermoderne keuken en zithoek met bureauruimte. Bovendien kan u vanuit de zithoek de gezellige patio betreden. Op de bovenverdiepingen vindt u een luxueuze badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche & dubbele lavabo, 4 ruime slaapkamers (waarvan één met een tweede afzonderlijke badkamer) en een wasplaats / technische ruimte. Op de verdiepingen heeft u ook een magnifiek zicht op het gravensteen. Op een boogscheut bevindt zich een ruime garage die zorgt voor de nodige parkeerplaats én bergruimte (huren).

De woning geniet van een zeer hoogwaardige afwerkingsgraad die wordt uitgevoerd in samenwerking met Conqor (https://www.conqor.be/) – onderdeel van POTRELL. 

Lijkt dit uw droomwoning? Contacteer ons alvast voor een bezoek ter plaatse.
Dit kan via telefonisch op het nummer 051/437 507 of via e-mail info@potrell.be voor meer info.

1816308
Extra info aanvragen

Locatie

Zeugsteeg 4
9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1816308
Grondoppervlakte: 97 m²
Bewoonbare oppervlakte: 212 m²
Prijs: € 745.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.