TWEE BOUWGRONDEN OP EEN UITZONDERLIJKE LOCATIE IN ZWIJNAARDE!

In een uiterst groene, residentiële wijk (de Hekers) te Zwijnaarde nabij Domein de Ghellinck bevinden zich deze twee zeer unieke bouwpercelen om prachtige alleenstaande nieuwbouwwoningen op te realiseren. Mis deze unieke kans in het mooie, groene Zwijnaarde niet!

De topligging van deze percelen is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en een groene omgeving, maar toch nabij de bruisende stad Gent wil vertoeven. Scholen, winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op een boogscheut. De mobiliteit is ook uitstekend met de nabijheid van de E40 en E17.

De percelen hebben maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 1.195 m2 en 1.561 m2. De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren. Het maximale bouwkader bedraagt 8 op 14 meter. "Tarch architecten" stellen voor deze loten graag een eigen ontwerp voor maar het is ook mogelijk om 100% op maat een woning te ontwerpen. We luisteren graag naar jouw wensen en verwachtingen om zo een plan op maat voor te stellen. 

Verder wordt de toegangsweg naar beide percelen door Potrell voorzien.

Prijzen zijn vanaf € 531.525 exclusief kosten (registratierechten, architectkosten, bouwkost, infrastructuur,…). De vraagprijs met bouwverplichting is vanaf  € 436/m² (zonder bouwverplichting vanaf €445/m² exclusief kosten).

U kan deze bouwpercelen dus ook aankopen zonder bouwverplichting.

Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je gedeeltelijk genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Heb je interesse in deze uitzonderlijke bouwgrond te Zwijnaarde op een ongeziene locatie?
Contacteer ons snel via info@potrell.be of via 09 394 67 95

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.
 

3403343

Loten in dit project

Lot 5 - Eedstraat
Bouwgrond
€ 531.525
Te koop
0 slaapkamers
Ref. Lot 05 - Eedstraat
Opp. 1 195 m²
Lot 6 - Eedstraat
Bouwgrond
€ 681.475
Te koop
0 slaapkamers
Ref. Lot 06 - Eedstraat
Opp. 1 561 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Eedstraat 62
9052 Zwijnaarde

Eigenschappen

Referentie: 3403343
Prijs: Vanaf € 531.525 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.