Residentie Camille - 5 nieuwbouwappartementen met garagebox - Gullegem

MOGELIJK OM TE KOPEN AAN 6% BTW! *

Op een rustige, doch heel centrale ligging start Potrell binnenkort met de bouw van een kleinschalig appartementsgebouw in Gullegem. Bakker, slager, markt, supermarkt, … zijn op wandelafstand gelegen. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de belangrijke verkeersaders (E403, A19, R8) en het centrum van Kortrijk.

Nieuwbouwresidentie Camille geniet van een moderne uitstraling en bestaat uit vier 2-slaapkamerappartementen en één penthouse met 3 slaapkamers. In elke entiteit geniet je van een ruim en open gevoel dankzij de grote raampartijen en een optimale indeling. De appartementen bestaan uit een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetruimte en open keuken, een berging, 2 of 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, bad en/of douche. Bovendien kan de binnenafwerking naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Vervolgens beschikt ieder appartement over ruime terrassen en de woonunits op het gelijkvloers genieten van een zonnige, private tuin. Bij elk lot hoort een afgesloten diepe garagebox en is reeds inbegrepen in de prijs. De garages zijn 7 meter diep en bieden voldoende plaats om ook fietsen te stallen.
Prijzen zijn vanaf € 257.200, exclusief kosten. 

*Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6% BTW regeling, wij informeren u graag over de voorwaarden!

Ben je benieuwd naar deze appartementen in deze kleinschalige residentie? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie via info@potrell.be of via 051 437 507.

APPARTEMENT OP MAAT | JOUW APPARTEMENT, JOUW STIJL
Maak van dit appartement jouw droomappartement op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare eigendom. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2370292

Loten in dit project

Appartement 0.01
Appartement
€ 309.800
Te koop
2 slaapkamers
Ref. Appartement 0.01
Opp. 116 m²
Appartement 0.02
Appartement
Verkocht
Appartement 1.01
Appartement
€ 257.200
Te koop
2 slaapkamers
Ref. Appartement 1.01
Opp. 87 m²
Appartement 1.02
Appartement
€ 276.300
Te koop
2 slaapkamers
Ref. Appartement 1.02
Opp. 94 m²
Appartement 2.01
Appartement
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Poststraat 49
8560 Gullegem

Eigenschappen

Referentie: 2370292
Prijs: vanaf € 257.200, exclusief kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.