Project van 4 nieuwbouwwoningen te Gullegem

In Gullegem, deelgemeente van Wevelgem, realiseert Potrell deze 4 nieuwbouwwoningen. U geniet er van een rustige maar centrale ligging dichtbij de op- en afrit van de R8. Eveneens het bruisende centrum van Kortrijk ligt op fietsafstand. 

De inkomhal met toilet geeft toegang tot de keuken met eet- en zithoek. Daarnaast vindt u op het gelijkvloers een ruime berging/wasplaats. De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 2 slaapkamers, een badkamer met bad & dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer alsook een nog in te richten zolder. 
Elke woning geniet van een voortuin, ruime achtertuin en de mogelijkheid tot het bouwen van een carport aan de zijgevel. 

U kiest, POTRELL voert uit: de vroege beslissers laten wij graag de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak af te werken (volgens een reeds in de prijs voorzien budget). De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

Benieuwd naar dit project? U kunt ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051/437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1676711

Loten in dit project

Woning 1
Woning
€ 290.600
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 1
Opp. 484 m²
Woning 2
Woning
Verkocht
Woning 3
Woning
Verkocht
Woning 4
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Hoge Voetweg 11
8560 Gullegem

Eigenschappen

Referentie: 1676711
Prijs: € 277.600

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.