NIEUWBOUWWONINGEN MET TUIN EN GARAGE TE HAMME

Dit project is uitverkocht! 

In een rustige, nieuwe wijk in Hamme biedt Potrell dit unieke woonproject aan. Hier woon je in een rustige, doch heel centrale omgeving. Bakker, supermarkt, scholen, het natuurgebied De Bunt … zijn op wandelafstand gelegen. De woningen zijn een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Bovendien geniet je van een goede connectie naar Sint-Niklaas (N41), naar Gent en Antwerpen (E17).

De nieuwbouwwoningen worden gebouwd in een landelijke en hedendaagse stijl. Elk huis wordt gekenmerkt door lichtrijke leefruimtes, een open keuken met eiland, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De woningen zijn zeer energiezuinig (E-30) en  genieten van alle hedendaags comfort. Daarnaast beschikt iedere woning over een eigen tuin en een garage. Vervolgens is er een zolder die uitbreidingsmogelijkheden biedt. De binnenafwerking van de woningen kan bovendien naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Deze nieuwbouwwoningen zijn ook uiterst geschikt als investeringspand!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2781900

Loten in dit project

lot 01
Woning
Verkocht
lot 02
Woning
Verkocht
lot 03
Woning
Verkocht
lot 04
Woning
Verkocht
lot 05
Woning
Verkocht
lot 06
Woning
Verkocht
lot 07
Woning
Verkocht
lot 08
Woning
Verkocht
lot 09
Woning
Verkocht
lot 10
Woning
Verkocht
lot 11
Woning
Verkocht
lot 12
Woning
Verkocht
lot 13
Woning
Verkocht
lot 14
Woning
Verkocht
lot 15
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Vermaakstraat 11
9220 Hamme

Eigenschappen

Referentie: 2781900
Prijs: Verkocht

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.