Nieuw project te Mariakerke op toplocatie

UITVERKOCHT!

"Groen, rustig en maximale mobiliteit” Dit zijn de kernwoorden van ons nieuw project gelegen in het levendige Mariakerke.

Op de hoek van een residentiële wijk in het centrum van Mariakerke kan u deze 6 nieuwbouwwoningen terug vinden. Het centrum is net om de hoek en met de fiets bereikt u vlot het stadscentrum van Gent. 

Wij bieden u 2 hob en 4 gesloten woningen aan met allen een private tuin en zicht op het groen. Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een voortuin,  fietsenstaanplaats, inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken en een bijhorende berging. Op het eerste verdiep vindt u de nachthal, 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad, mogelijks een douche & dubbele wastafel en een apart toilet. Er worden ook nog een vaste trap voorzien zodanig dat de zolderruimte ook nog verder kan gebruikt worden als bergruimte of als extra kamer. Woning 4 werd architecturaal anders ingedeeld met een open vide met extra bureelruimte en speelruimte. 

U kiest, POTRELL voert uit: de vroege beslissers laten wij graag de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak af te werken (volgens een reeds in de prijs voorzien budget). De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

Benieuwd naar dit project? U kunt ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051/437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1694278

Loten in dit project

Woning 1
Woning
Verkocht
Woning 2
Woning
Verkocht
Woning 3
Woning
Verkocht
Woning 4
Woning
Verkocht
Woning 5
Woning
Verkocht
Woning 6
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Oranjerielaan 7/9
9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1694278
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.