Moderne nieuwbouwwoningen op het Eilandje te Gent

Laatste 2 woningen te koop!

PROJECT BORD'O

Op het Eilandje te Gent, met zicht op de jachthaven, is Potrell bezig met de bouw van 7 moderne nieuwbouwwoningen. Twee woningen liggen aan de straatzijde met prachtig zicht op het water. De andere 5 woningen liggen in alle rust in een autovrij woonerf met aparte autostaanplaatsen, bergingen en private tuinen.

De woningen aan de straatzijde zijn reeds verkocht. In het woonerf zijn er nog 2 woningen beschikbaar. Elke woning is zeer energiezuinig en voldoet aan de BEN-normen (bijna-energie-neutraal). Deze nieuwbouwwoningen bestaan op het gelijkvloers uit de inkomhal, berging, toilet, open keuken, eet- en zithoek. De eerste verdieping telt de nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en berging. Elk huis beschikt over een ruime, gemetste tuinberging. Bovendien is de tuinaanleg (inclusief hagen) en het terras inbegrepen in de prijs!

De ruwbouw van deze nieuwbouwwoningen is reeds afgewerkt. Wees er dus snel bij en kies nu nog jouw afwerkingsmaterialen. Verhuizen in het najaar is mogelijk! Wens je graag meer info? Contacteer ons vrijblijvend op 051 437 507 of via info@potrell.be

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2205552

Loten in dit project

Woning 1
Woning
Verkocht
Woning 2
Woning
Verkocht
Woning 3
Woning
Verkocht
Woning 4
Woning
€ 287.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 4C
Opp. 130 m²
Woning 5
Woning
Verkocht
Woning 6
Woning
€ 290.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Woning 6C
Opp. 140 m²
Woning 7
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Eilanderskaai 3
9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 2205552
Grondoppervlakte: 130 m²
Bewoonbare oppervlakte: 120 m²
Prijs: € 285.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.