MODERNE NIEUWBOUWWONING TE OOSTDUINKERKE

In een nieuwe ontwikkeling te Oostduinkerke biedt Potrell deze nog te bouwen nieuwbouwwoning aan. De gezinswoning bevindt zich nabij de dorpskern van Oostduinkerke en is bereikbaar via een aparte toegangsweg. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij het strand wilt wonen. Bakker, slager, scholen, ... zijn vlakbij. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, op het golfterrein of op een van de talrijke fiets-, wandel- of ruiterroutes.

Het perceel heeft respectievelijk een oppervlakte van 1018 m² (lot 11). Het lot is geschikt voor een alleenstaande bebouwing met twee bouwlagen (plat dak) en biedt bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 6,65m breed op 15m diep.

Ons team van architecten heeft reeds een modern ontwerp uitgetekend waarbij je geniet van een zuidwest gerichte tuin. Deze nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime zit- en eethoek, met aansluitend een open keuken met keukeneiland en een aparte berging/wasplaats. Er is ook plaats om een speelhoekje voor kinderen of een bureauhoek te voorzien. Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel, bad en douche, een apart toilet en een praktische bergruimte.
Er is tevens de mogelijkheid om een carport te plaatsen.

Het ontwerp van deze nieuwbouwwoningen kan ook vrij gekozen worden. Interesse om de plannen in detail te bekijken? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of 051 437 507. Verkoopprijs is exclusief bijkomende kosten (registratierechten, BTW, architectkosten, toegangsweg...). 

BOUWEN OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Bouw met Potrell jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress.

Deze visualisaties zijn ter inspiratie van bouwen in een moderne stijl en zijn geenszins bindend.
 

3165634
Extra info aanvragen

Locatie

Polderstraat 86
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3165634
Grondoppervlakte: 1.018 m²
Bewoonbare oppervlakte: 166 m²
Prijs: €559.600 exclusief kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.