MODERNE GEZINSWONINGEN MET TUIN IN HOOGLEDE

Dit project is reeds verkocht!

Dicht bij het centrum van Hooglede, doch rustig gelegen, realiseerde Potrell 3 moderne nieuwbouwwoningen met allen een private zonnige tuin. Alle woningen hebben een stijlvolle uitstraling en een kwalitatief hoge afwerking.

De woningen bestaan uit een inkomhal, gastentoilet, open keuken met aparte bergruimte, ruime lichtrijke eetplaats en woonkamer met zicht op de zonnige tuin en de mooie omgeving. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche, alsook een apart toilet en extra wasplaats. Vanop het verdiep geniet je van een prachtig verzicht. Er kan geparkeerd worden op de oprit voor de woning. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder.
Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop .  Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2610215
Extra info aanvragen

Locatie

Akkerstraat 19
8830 Hooglede

Eigenschappen

Referentie: 2610215
Grondoppervlakte: 242 m²
Bewoonbare oppervlakte: 144 m²
Prijs: UITVERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.