MODERN WONEN IN EEN RESIDENTIELE OMGEVING

Bezoek deze woning tijdens het open werfmoment op 16 december 10 - 12 uur!
In een groene omgeving gelegen tussen de Leie en de Schelde ontdek je Nazareth. De gemeente bevindt zich op een boogscheut van Deinze en amper 20 km van Gent. Hier ontwikkelt Potrell binnenkort twee hedendaagse eengezinswoningen.

De woningen liggen op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. De woningen zijn daarnaast ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met vlotte verbindingen naar de E17 en de N35.

Het gelijkvloers van de nieuwbouw woningen bestaat uit een inkomhal, toilet en berging. Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime eet- en zithoek met zicht op de zonnige tuin. Verder beschikken beide woningen over de mogelijkheid om een carport te installeren.  

Op de eerste verdieping van de gezinswoningen vind je een nachthal, een afzonderlijk toilet en 3 slaapkamers terug. De badkamer is volledig geïnstalleerd met douche, bad en dubbele wastafel. Via de vaste trap bereik je de zolder die als polyvalente ruimte of extra slaapkamer kan ingericht worden.

Deze twee energiezuinige woningen zijn voorzien van de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). De moderne gezinswoningen worden instapklaar afgewerkt!

Kom dit project ontdekken tijdens het open werfmoment op zaterdag 16 december van 10-12 uur. Ons verkoopsteam informeert je graag ter plaatse over het project en onze werking.

Benieuwd naar deze nieuwbouwwoningen in het groene Nazareth? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

Woning op maat | jouw woning, jouw stijl
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking.

Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

3372491

Loten in dit project

LOT 1 - Stropstraat
Woning
IN OPTIE
LOT 2 - Stropstraat
Woning
€ 399.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 2 - STROPSTRAAT
Opp. 257 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Stropstraat 35
9810 Nazareth

Eigenschappen

Referentie: 3372491
Prijs: Vanaf € 399.000 (excl. kosten)

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.