Lot 6 - IEPERSE STEENWEG

UNIEK WONEN IN VEURNE

Aan de rand van het centrum van Veurne ontwikkelt Potrell ‘Project Zuydpoort’, een mix van appartementen en woningen. Bakker, slager, supermarkt en het gezellige Veurne zijn op wandelafstand gelegen. Dit project ligt vlakbij het water en op een boogscheut van de haven. Zo kan je in alle rust genieten met alles binnen handbereik. Veurne is een stad die heel vlot bereikbaar is door een ruim aanbod aan bus- en treinverbindingen en de nabijheid van de E40, N8, N35 en N39. 

Project Zuydpoort te Veurne telt 6 gezinswoningen met bewoonbare oppervlaktes tussen 115 m² en 151 m². De nieuwbouw woningen bestaan uit een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetruimte en open keuken en aansluitende berging. Verder hebben alle woningen 2 of 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, bad en/of douche. Vervolgens beschikt iedere woning over een leuke stadstuin met terras. Deze leuke, energiezuinige woningen met zonnepanelen hebben allen maximum E-peil 35 en worden instapklaar afgewerkt.

De woningen worden gebouwd rondom een groen en aangenaam woonerf waar je in alle privacy kan genieten. Er is een uitgang voorzien worden naar het Rozebrugpad langs het water. Het is mogelijk om een ondergrondse/bovengrondse parkeerplaats of garagebox aan te kopen vanaf €12.000. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een aantal fietsstalplaatsen.

Ben je benieuwd naar deze woningen op deze leuke site?
Bezoek de website: www.zuydpoort.be en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

3223861
Extra info aanvragen

Locatie

Ieperse Steenweg 6
8630 Veurne

Eigenschappen

Referentie: 3223861
Grondoppervlakte: 97 m²
Bewoonbare oppervlakte: 150 m²
Prijs: € 345.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.