Lot 5

In het centrum van Aartrijke realiseert Potrell binnenkort een project in de Engelstraat. Dit project bestaat uit 5 aansluitende woningen. Deze woningen maken deel uit van een klein woonerf van 7 gezinswoningen met toegang aan de achterzijde van de woningen dankzij de gemeenschappelijke oprit.
De gezinswoningen liggen op een uitstekend, centrale locatie in Aartrijke. De basisschool is om de hoek net als tal van winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden. Fietsen en wandelen kan in de buurt in  het Vloethemveld of bij het
Kasteel d’Aertrycke. De woningen zijn ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en  belangrijke N-wegen. 

Iedere woning heeft zijn eigen parkeerplaats met mogelijkheid tot plaatsing van een carport. Het gelijkvloers van de woningen bestaat uit een inkomhal, een ruime berging/wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek. 
Op de eerste verdieping vind je een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer met douche, bad en dubbele lavabo en afzonderlijk 
toilet. Alle zolderruimtes worden casco afgeleverd en bieden de mogelijkheid om uit te breiden naar extra slaapkamers of een polyvalente ruimte. Verder geniet je nog van een zonnige tuin en parkeerplaats! Deze energiezuinige woningen met zonnepanelen hebben allen E-peil 30 en worden instapklaar afgewerkt.  Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd om uw nieuwe thuis verder te ontdekken? 
Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak! 

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 

3169716
Extra info aanvragen

Locatie

Engelstraat 18-20
8211 Aartrijke

Eigenschappen

Referentie: 3169716
Grondoppervlakte: 157 m²
Bewoonbare oppervlakte: 168 m²
Prijs: € 330.700

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.