LOT 3 - Dokter Dhaenenslaan

In een rustige wijk in Merelbeke, op fietsafstand van het stadscentrum van Gent, ontwikkelt Potrell 3 moderne nieuwbouwwoningen. Het project bestaat uit twee gesloten en één halfopen bebouwing.

Dankzij de nabijheid van verschillende invalswegen (R4, E40 en E17) genieten de woningen van een uitstekende mobiliteit. Winkels, scholen, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden,… bevinden zich eveneens vlakbij. Kortom de ideale locatie voor wie houdt van een rustige woonomgeving en op een vlotte manier de levendige Stad Gent wil bereiken.

De percelen hebben een oppervlakte van 187 m2 - 367 m2 en een ruime bewoonbare oppervlakte van 182 m2 – 195 m2.

De woningen bestaan op het gelijkvloers uit een inkomhal, een gastentoilet en een ruime, lichtrijke zit- en eethoek. Verder is er ook nog een handige berging/wasplaats voorzien. Vanuit de keuken heb je zicht op de zuid gerichte tuin. Lot 3 beschikt over een extra polyvalente ruimte op het gelijkvloers die naar eigen wens kan worden ingevuld (bureauruimte, speelruimte ,…).
De woningen beschikken over minstens drie slaapkamers.

Elke woning beschikt over een gemetste tuinberging die is inbegrepen in de prijs. Dankzij de uitweg achteraan zijn de woningen ook makkelijk met de fiets bereikbaar. 

De woningen worden kwalitatief en energiezuinig afgewerkt, allen voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en de nodige zonnepanelen om zo te voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). Prijzen zijn exclusief kosten.

Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van) de constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd om deze mooie, ruime woningen in Merelbeke verder te ontdekken? Je kan ons vrijblijvend contacteren op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van jouw wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 
Zo makkelijk is het!

3697469
Extra info aanvragen

Locatie

Dokter Dhaenenslaan 51
9820 Merelbeke

Eigenschappen

Referentie: 3697469
Grondoppervlakte: 367 m²
Bewoonbare oppervlakte: 195 m²
Prijs: -

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.